Om forbrukslån

Et forbrukslån er et lån til forbruk. Du kan låne til reise, fjernsyn, bil, fest eller hva du vil. Da låneutbyderen ikke har pant i det du kjøper og derfor ikke stiller de høyeste krav til din låneforespørsel, så betaler du typisk enn høyere rente for et forbrukslån.

Uansett hvilken form for lån du ønsker bør du tenke igjennom hva du egentlig binder deg til i kontrakten. Den årlige kostnaden i prosent (effektiv rente) kan nemlig variere mye. Husk derfor å undersøke hvilke alternativer som finnes på markedet for å unngå at du betaler mer enn du burde. Der er stor forskjell på forbrukslån. Derfor skal du nøye overveie og undersøke betingelsene før du søker om lånet og før du underskriver det endelige lånedokumentet. Sørg for at du er sikker på, at du har råd til forbrukslånet og har råd til de månedlige avdragene.

Hvis du ønsker et online forbrukslån så sjekk og sammenlign de årlige omkostningene i prosent for lånet og de samlede kredittomkostninger her på hjemmesiden. Velg det lånet, du synes passer best til din situasjon og dine behov og klikk på “lære mer”-knappen. Heretter trykker du på ansøk knappen på låneutbyderen side, som du har blitt viderestillet til.

Sammenlign forbrukslån og kreditt her